Intro


Aan de slag


Kahoot!

Discussie

Video

Kennis

Wie zitten er in jouw netwerk?

 

De mensen die jij kent (je contacten van de 1e graad) hebben zelf ook weer een netwerk. Dat zijn je contacten van de 2e graad. Een netwerk is zo krachtig, doordat het vaak je contacten van de 2e graad zijn die jou verder helpen. Bijvoorbeeld door je in contact te brengen met hún netwerk (3e graad). Maar daar heb je je contacten van de 1e graad voor nodig: zij verbinden jou met hun eigen netwerk. 

 

1. Maak een lijst van iedereen die je kent en die een positieve indruk van jou heeft, waar je wat aan zou kunnen hebben in de toekomst. Denk aan: vrienden, familie, oud-klasgenoten, docenten, mensen van de sportvereniging, buren en nog veel meer. Jouw netwerk is vaak al veel groter dan je denkt!

 

2. Ga eens na in je verschillende netwerken (sociale media) of je kunt zien wat je contacten van de 2e graad zijn. Kijk eens rond in de contacten van de mensen van jouw netwerk. Als je zou vragen of iemand uit jouw netwerk je wil introduceren bij iemand uit zijn netwerk, dan gebruik je de kracht van je netwerk. Het kan zomaar zijn dat in de contacten van de 3e graad de minister-president zit!

Aan de slag

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...